(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesätyöhön BBQ Houseen
HOK-Elanto / BBQ House

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Kun sinä hoidat, homma on pihvi. Onko näin? Hyvä, tässä sinulle mehevä tilaisuus: Haemme KOKKIA kesätöihin BBQ Housen tiiviiseen tiimiin.

Tässä Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevassa eteläamerikkalaistyylisessä pihviravintolassa pääset työskentelemään monipuolisesti keittiön tehtävien parissa. Erityisen tärkeä osa työtäsi ovat totta kai ravintolan kuuluisat pihvit, jotka kypsennät avokeittiön laavakivigrillissä.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, jos työt hoituvat sinulta kokeneen paistajan itsevarmuudella. Tarvitset taustallesi siis jo aiempaa kokemusta kokin työstä. Pienessä keittiössä työskentelet saumattomassa yhteistyössä tiimisi kanssa, mutta toisaalta osaat myös tarttua tehtäviin itsenäisellä otteella. Arvostamme erityisesti kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla, sillä tämä suosittu ravintola houkuttelee ajoittain isojakin asiakasmääriä pöytiensä ääreen. Tarvitset työssä myös joko suomen tai englannin kielen taitoa sekä hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Töiden kesto on 1.5 - 31.8 2019. Tunteja on tarjolla keskimäärin 112,5 h/3viikkoa, ja vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin, eli päivästä riippuen klo 11-24 välille.

BBQ House on HOK-Elannon ravintola.