(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesätyöhön, BBQ House
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Kun sinä hoidat, homma on pihvi. Onko näin? Hyvä, tässä sinulle mehevä tilaisuus: Haemme KOKKIA kesätöihin BBQ Housen tiiviiseen tiimiin.

Tässä Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevassa eteläamerikkalaistyylisessä pihviravintolassa pääset työskentelemään monipuolisesti keittiön tehtävien parissa. Erityisen tärkeä osa työtäsi ovat totta kai ravintolan kuuluisat pihvit, jotka kypsennät avokeittiön laavakivigrillissä.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, jos työt hoituvat sinulta kokeneen paistajan itsevarmuudella. Tarvitset taustallesi siis jo aiempaa kokemusta kokin työstä. Pienessä keittiössä työskentelet saumattomassa yhteistyössä tiimisi kanssa, mutta toisaalta osaat myös tarttua tehtäviin itsenäisellä otteella. Arvostamme erityisesti kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla, sillä tämä suosittu ravintola houkuttelee ajoittain isojakin asiakasmääriä pöytiensä ääreen. Tarvitset työssä myös joko suomen tai englannin kielen taitoa sekä hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Töiden kesto on 4.6.-30.8. ja pääset halutessasi aloittamaan työt jo ennen tätä keikkavuorojen merkeissä. Tunteja on tarjolla keskimäärin 112,5 h/3viikkoa, ja vuorot voivat sijoittua kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin, eli päivästä riippuen klo 11-24 välille. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus