Kokki, kesätyö, Tackork Gård & Marina
Tackork Gård & Marina Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haluaisitko viettää ensi kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko keittiö toinen kotisi ja laadukkaan ruoan valmistaminen sinulle ylpeyden aihe? Jos vastasit edellisiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kesäkaudeksi Tackork Gård & Marinaan á la carte- ja pizzakokkeja. Tackorkissa tehdään töitä kahdessa keittiössä, Tackorkin ravintolassa sekä Gammalgårdin pizzeriassa. Tehtävänkuvat ovat monipuolisia ja määritellään osaamisen mukaan. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on mielellään kokin koulutus, voit olla joko kokeneempi konkari tai uusi alalla. Eduksi katsotaan kokemus kokin tehtävistä, sekä riistan tai pizzan valmistamisesta. Etsimämme henkilö taitaa keittiötyön perusteet ja on valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin ennakkoluulottomasti.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on positiivinen ja reipas asenne työntekoon. Tavalliseen työpäivään sisältyy työt aina keittiöstä asiakkaiden kanssa rentoon jutusteluun, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä. Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto. Majoitus järjestyy paikanpäällä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553777
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Parainen, Turku, Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Rovaniemi