(Poistunut julkaisusta)

Kokki, kesätyö (Nokia, Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Etsimme ravintolapalveluita tarjoavalle yhteistyökumppanillemme erittäin kiireisellä aikataululla kahta kokkia Pirkkalaan ja Nokialle. Molemmat työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät tekijän työskentelymahdollisuudet huomioiden syyskuunloppuun asti. Työ on vuokratyösuhde.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta ja alalle sopivaa peruskoulutusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme reipasta ja oma-aloitteista työskentelyä sekä ravintola-alalle tyypillistä kykyä työskennellä kiireen alla. Huomioimme tehtävässä myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat ja opiskelijat.

Työ on pääasiassa lounaskokin työtä. Tarjottava lounas sisältää salaatti-, keitto- ja lämminruokalounaan. Lounas tarjoillaan klo 11-15.00 välisenä aikana. Ravintolassa tehdään myös hampurilaistyyppisiä rentoja À la carte -annoksia.

Kokin työaika on pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00. Työtä on kuitenkin tekijän niin halutessa myös muulloin tarjolla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.