(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesätöihin
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ruovedelle koko kesän kestävään työsuhteeseen

KOKKIA

Työtehtäviin kuuluu kokin työtehtävät ja ruokalista on burgeripainotteinen ja sisältää ravintola/pubi-ympäristöstä tuttuja tuotteita.

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikaista ja työvuorot sijoittuvat keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin kello 12-18 välille ja perjantaisin ja lauantaisin kello 12-23 välille.

Etsimällämme henkilöllä on oma auto käytössä tai muu tapa kulkea työpaikalle iltavuoroonkin. Arvostamme hakijassa palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta työn kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt saa aloittaa myös viipymättä.

Jos olet oikea tyyppi tähän tehtävään soita Heidi Saarijärvelle +358443374707

Hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat