(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesätöihin!
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme nyt asiakasyritykseemme Lahteen kauppakeskukseen KOKKIA määräaikaiseen kesätyöhön. Työt alkavat toukokuussa, ja perehdytyksen jälkeen on tiedossa täydet tunnit kesä-syyskuulle. Työvuorovuorot sijoittuvat 8-20 välille.

Toivomme Sinulta:

- Kokin ammattitutkintoa tai olet alan opintoja

- kokemusta keittiötyöstä

- Osaamista lounasruokien valmistamisesta

- hyviä tiimityötaitoja

- Reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta, sekä kykyä ja asennetta työskennellä myös kiireen alla

Tarjoamme Sinulle:

- Viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön, sekä mukavan työyhteisön

- Osaamisesi mukaan monipuoliset työtehtävät

Jos tunnistat tämän omaksesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta niin otamme sinuun yhteyttä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Palkkaus mara TES.

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja:

miia.ortju@lisapalvelu.net

0400 548 007

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.