(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Etsimme asiakaspalveluhenkistä KOKKIA kesäksi Lappeenrantaan.


Työskentelet keittiössä valmistaen lounas ruokia sekä kahvilatuotteita. Työhön kuuluvat myös kassa vuorot jossa pääset kartuttamaan myynti, - ja asiakaspalvelutaitojasi. Toivomme että sinulta löytyy kokin, -tai ravintopalvelujen perustutkinto sekä jokin verran alan työkokemusta. Työ alkaa 1.6 ja kestää elokuun alkupuolelle asti.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta hygieniapassi tai työturvallisuuskortti - nämä katsotaan eduksesi.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi pian mutta viimeistään 21.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Olemme tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.