Kokki kesäsesonkiin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme asiakkaallemme Vääksyyn

Kokkia kesäsesonkiin

Omaatko jonkun verran kokemusta kokin töistä, alan koulutus löytyy taskustasi ja olet töitä vailla kesän ajalle? Siinä tapauksessa saatat olla juuri etsimämme henkilö. Työt sijaitsevat Vääksyssä joten oma auto on tarpeellinen töihin pääsyn kannalta.

Työt alkavat kesäkuussa hieman pienemmillä tuntimäärillä, mutta heinä-elokuussa töitä riittää kokoaikaisesti ja enemmänkin saa tehdä niin halutessaan. Työvuorot sijoittuvat 9-22 välille ja työtehtävät vaihtelevat lautasannosten kokoamisesta pizzan ja burgerin tekoon.

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi, hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle

- Mukavan työyhteisön kivassa kesäpaikassa

- Kilpailukykyisen palkan

- Mahdollisuusen työllistyä muihin kohteisiin kesän jälkeen

Odotamme sinulta:

- Ravintola-alan ammattitutkintoa

- Jonkinlaista kokemusta kokin töistä

- Iloista asennetta työhön

- Joustavuutta työaikojen sekä työtehtävien suhteen

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, niin laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puh. arkisin ma-pe 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452251
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti