Kokki kesäsesonkiin / Peuramaa Golf
Tietoa tehtävästä
Etsimme asiakasyrityksellemme Peuramaa Golfin klubiravintolaan, Ravintola Peuraan kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2024 Kirkkonummelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät ainakin syyskuun loppuun saakka. Työ on osa-aikainen tunteja ollen keskimäärin 20-35 h/vko, ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi osaamisesi.
Kokkina työskentelet loihtien laadukkaita ruokia niin lounaalle kuin a la carte -puolella. Voit olla myös kokin urasi alkuvaiheilla, mutta kokemusta kokin tehtävistä tulee olla sen verran, että pärjäät perehdytyksen jälkeen myös itsenäisesti a la carten parissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassin, ja eduksi katsomme alan koulutuksen.
Ravintola Peura uudistuu kaudelle 2024! Ravintolaa ehostetaan ja ravintolatuotteiden laatua tullaan nostamaan uudelle tasolle. Toimintaa lähtee organisoimaan Ravintolatoimenjohtaja Panu Palomäki, jolla on jo vuosien kokemus golf-kenttien ravintolatoiminnoista.
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi
Palkkaus
Sopimuksen mukaan