(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesäsesongin ajaksi Luvialle
CAFE LOGO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme kokkia kesäksi Luvialle ihanaan rantaravintolaan Bar Purjeeseen.

Haemme rantaterassi/ravintola Bar Purjeeseen kokkia. Bar Purje sijaitsee Luvialla Laitakarin venesataman kupeessa. Työt voi aloittaa jo kevään mittaan sovitusti ja töitä on tarjolla ainakin syyskuulle. Keväällä olemme avoinna viikonloppuisin, mutta sesongin käynnistyessä olemme avoinna joka päivä.

Kesäsesongin aikana töitä on tarjolla täydet tunnit. Voit olla juuri koulusta valmistunut tai jo kokeneempi, kunhan asenteesi on kunnossa. Voimme muokata työtehtäviäsi osaamisesi mukaan ja lisätä vastuuta ajan myötä. Työvuorot sijoittuvat kello 10-23 välille niin arkena kuin viikonloppunakin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Viehättävässä ympäristössä sijaitseva Bar Purje on mukava työpaikka. Työpäiviä maustaa aito ravintola-alan huumori ja hyvä yhteishenki. Töitä tehdään hyvällä hengellä ja asiakaslähtöisesti!

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinut höystetty huumorilla ja hyvällä paineensietokyvyllä. Välillä on rauhallisempia hetkiä, mutta etenkin yksityistilaisuuksissa tarvitaan ripeyttä ja organisointikykyä. Bar Purjeen ruokalista on monipuolinen mutta simppeli. Se koostuu pääasiassa perus pihvi-, kana- ja kalaruuista. Haluathan tarjota asiakkaille vain parasta!

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksen tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos vielä epäröit hakemuksen kanssa, voit soittaa Baronan Meijulle ja kysellä lisätietoja. Meijun tavoitat arkisin toimistoaikoina numerosta 050 505 6687.