Kokki kesäksi Nauvon Köpmansiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Köpmans

Köpmans on tunnelmallinen bed&breakfast Nauvon keskustassa. Vanhaan tyyliin tehty uusi, upea puurakennus kätkee sisäänsä ravintolan, jossa ruoka tehdään itse alusta alkaen. Kaunis puutarha houkuttelee kesällä nauttimaan ruoan ja juoman omenapuiden alla. Myös leivonnaiset leivotaan ravintolassa itse ja oman puutarhan antimista tehdään hilloa. Kesällä Köpmansissa on tarjolla pelkästään cartelista, joka koostuu hyvin tehdyistä paikallisista raaka-aineista.

 ---------- 

Köpmans kaipaa kesälle vielä kokkia Työt alkavat heinäkuun aikana ja kestävät elokuun alkupuolelle. Majoitus onnistuu asiakkaan puolesta korvausta vastaan, mutta oma auto olisi hyvä olla liikkumisen kannalta. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja töitä saa tehdä täysillä tunneilla.

 ---------- 

Kokin tehtäviin Köpmansissa kuuluu sekä kallan että paiston puoli. Keittiö on melko pieni, joten vuoron aikana kokit vaihtelevat kallasta lämpimän puolelle. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kallan ja paiston puolelta, paineensietokykyä ja tietenkin kokin koulutusta.Olet oma-aloitteinen ja huolehdit, että keittiö on siisti ja tavarat omilla paikoillaan. Tulet hyvin juttuun uusien työkavereiden kanssa ja autat kollegaa tarvittaessa.

 Mikäli olet etsimämme kokki ja kesä Nauvossa houkuttaa niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

---------- 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
Hakuaika päättyy 31.5.2020

----------

Pauliina Kyrölä
HR-konsultti
pauliina.kyrola@eezy.fi
044 794 9929
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360551
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa