(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesäksi lounasravintolaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme lounasravintolan kesäsesonkiin kokkia! Kinnostaako monipuolinen ja vaihteleva työ vilkkaassa työympäristössä?

Työtehtäviin kuuluu lounasruokien valmistus, esillepano sekä muut keittiöpuolen tehtävät.

Edellytämme hakijoiltamme:

  • alan koulutusta tai työkokemusta
  • reipasta työotetta
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • suomen kielitaitoa
  • paineensietokykyä

Työ on osa-aikainen. Töitä olisi 4-5 päivänä viikossa 7-8 tuntia päivässä.

Haethan paikkaa pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Salmonellatodistus, Hygieniapassi