(Poistunut julkaisusta)

Kokki kesäksi Kokkolaan, Pedrina´s
Pedrina's Bar Cantina avoin yhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Pedrina's Bar Cantina avoin yhtiö
Vuonna 1995 perustettu Kokkolan ravintola sijaitsee Isollakadulla Kokkolan keskustassa. Kesäisin katu on kävelykatu ja silloin lisänä on viihtyisä terassi.
2003 avattiin Ylivieskaan Kärkkäisen kauppakeskukseen toinen Pedrina's ravintola. Pedrinasta saat hampurilaisia, pihvejä, fingerfoodia, TexMexruokaa ym. Annoksia saa myös mukaan. Ravintoloissa on A-oikeudet.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Pedrina´s Tex Mex Restaurantiin Kokkolan keittiötiimiin innokasta kokkia kesäksi. Tehtäviisi kuuluu a la carte –ruokien valmistus sekä muut ravintolan työtehtävät. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Arvostamme positiivista asennetta, reipasta työskentelytapaa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kiireenkin keskellä sinulla pysyy pää kylmänä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Osaat jo ainakin perusasiat keittiötyöstä, mutta olet halukas ja innokas oppimaan vielä lisää.
Koulutus ja työkokemus
Ravintola-alan koulutus ja/tai työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme mukavan ja nuorekkaan työtiimin sekä arvokasta alan työkokemusta! Töiden jatkuminen kesäkauden jälkeen on mahdollista.

Jätä hakemus 24.2.2018 mennessä. Lisätietoja saat HR-koordinaattorilta Juuso Laaksolta, p. 040 307 5241, juuso.laakso@vmp.fi
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Juuso Laakso, juuso.laakso@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.02.2019 mennessä.