Kokki, Keltasirkku, Leijona Catering, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Huomio, ammattitaitoinen kokki!

Leijona Catering tarvitsee sinua Ravintola Keltasirkkuun Pasilaan.

Toivomme sinulta halua luoda asiakkaallemme päivän parhaita hetkiä valmistamalla herkullista, terveellistä ja silmälle iloa tuottavaa ruokaa - niin arkeen kuin juhlaankin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Työssäsi valmistat laadukasta lounasruokaa noin 500 asiakkaalle, osana ammattitaitoista keittiötiimiä.
Työaika on pääsääntöisesti klo 07.00 - 15.00 välillä arkipäivisin.

Työt voit aloittaa joustavasti oman tilanteesi mukaan ja työt jatkuvat jouluun asti.


Edellytämme sinulta

- soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
- kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä
- pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta


Tarjoamme sinulle

- tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
- mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön


Kiinnostuitko?

Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään nettisivuillamme www.staffpoint.fi


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270503
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki