(Poistunut julkaisusta)

Kokki / Keittiömestari
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Etsimme kokous-, tilausravintola- ja majoituspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme kokkia tai keittiömestaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen keittiöalan osaaja, jolla on halua ja osaamista kehittää ravintolan toimintaa monipuolisesti. Pääset käyttämään työssä osaamistasi ja luovuuttasi haluamallasi tavalla. Tehtävässä pääset osallistumaan aina suunnittelusta toteutukseen. Hallitset sekä haluat tarjota asiakkaille ensiluokkaista buffetruokaa sekä a la carte annoksia.
Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen idyllisessä ja merellisessä ympäristössä. Oma auto on paikan sijainnin kannalta välttämätön.
Arvostamme kokemusta, mutta huomioimme haussa myös ravintola-alan tehtävissä vasta uraansa aloittelevat hakijat. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään matkailu- ja palvelualan TES:in mukainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedustelut tehtävästä VPS Henkilöstöpalveluiden Yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.