(Poistunut julkaisusta)

Kokki keikkatyöhön (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla reipasta ja motivoitunutta

KOKKIA 

keikkatyöhön Turkuun!


Työskentelet monipuolisissa tehtävissä nopeatempoisessa keittiössä. Työhösi kuuluu mm. annosten esivalmistelua ja kasaamista, lisukkeiden ja kastikkeiden valmistusta sekä muita keittiön työtehtäviä. 

Etsimme oma-aloitteista ja ripeää henkilöä, joka työskentelee sujuvasti paineen alla - sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet valmis joustamaan työajoissa ja -tehtävissä tarpeen tullen. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia, aikaisempi kokemus kokin töistä on toivottavaa. Asenne kuitenkin ratkaisee!

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti iltaisin ja viikonloppuisin asiakkamme tarpeesta riippuen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan TES:n/sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian alla olevan hakulomakkeen kautta! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=609 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.