(Poistunut julkaisusta)

Kokki keikkaluontoiseen työhön Summassaareen
Kylpylähotelli Summassaari

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko sinä rautaisella ammattitaidolla varustettu, joustavaa työskentelyä rakastava KOKKI? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme tyyppi! Haemme kylpylähotelli Summassaareen Saarijärvelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen ruoanlaittoa rakastavaa kokkia, joka on valmis ilahduttamaan nälkäisiä asiakkaita maittavalla ruualla aina tarpeen tullen.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja parin vuoden työkokemusta, sillä sinulta tulee sujua itsenäisestikin työskennellen niin á la carte -listan, buffetruokien kuin aamupalankin valmistus käden käänteessä. Löytyyhän sinulta taskustasi myös hygieniapassi sekä voimassaoleva salmonellatodistus? Työkeikkoja on sovittaessa, ja sinut kutsutaan töihin taikomaan maistuvia ruokia aina tarpeen vaatiessa, joten joustavuus ei ole pahitteeksi. Työaika sijoittuu klo 6-22 välille, ja keikat voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi juuri se oma-aloitteinen, ammattitaitoinen ja ruoanlaittoa rakastava kokki, jota etsimme, täytäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!