(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Kauppahallin Kotilounas Oy
Kauppahallin Kotilounas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme asiakasyritykseemme Kauppahallin kotilounas Oy:lle ammattitaitoista KOKKIA osa-aikaiseen työhön.

Oletko positiivinen ja palveluhenkinen keittiötyön osaaja?

Sinulta taittuvat keittiön perustyöt ja tekniikat, sekä nautit myös asiakaspalvelusta ja kohtaatkin asiakkaat ilolla. Työtehtäviin kuuluvat mm. monipuolisten lounasruokien, salaattien, tilausruokien sekä vitriinituotteiden valmistaminen ja ruokatilausten tekeminen erilaisiin tilaisuuksiin. Sinulla on valmius ja into hypätä perehdytyksellä myös kassan taakse asiakaspalvelutehtäviin.

Tärkeintä omassa onnistumisessasi sinulle on laadukas työn jälki sekä tyytyväinen asiakas. Sinä et pelästy muuttuvia tilanteita ja olet parhaimmillasi pienessä kiireessä. Luot omalla persoonallasi iloista tunnelmaa työyhteisöön.

Odotamme sinulta

  • Hygieniapassia
  • Keittiön rutiinien hallitsemista
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Omatoimisuutta ja reipasta otetta, vuoroissa työskennellään myös yksin
  • Asiakaspalveluasennetta ja tiimityötaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä

Haussa on pitkäaikainen työntekijä, joka on kiinnostunut osa-aikaisesta työstä. Työvuoroja on tarjolla 2-3 vuoroa viikossa. Työ on päiväpainotteista klo 6.30-16.30 välillä maanantaista lauantaihin.

Kiinnostuitko työskentelemään upeassa ympäristössä Tampereen Kauppahallissa monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Laita hakemus jo tänään, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.