Kokki - kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KOKKIA /KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ VANTAALLE. 

ISS ruokailupalvelut tarjoavat monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Työtehtäviisi kuuluu vitriinituotteiden ja kevyen lounasruuan valmistus sekä salaatti-, keitto- ja kokoustarjoilujen valmistus. Työskentelet välillä myös salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ on kokopäivätyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 6-18 välille, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 1.10.19 – 30.9.20, jatko on mahdollinen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus keittiötyöskentelystä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen salityöskentelystä sekä edustustarjoilusta ja niiden suunnittelusta. Työssäsi tarvitset hygieniapassin.


Toivomme että omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen, sinulla on itsenäinen työote ja pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Asiakkaita palvelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tuntuiko tehtävä omalle? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 23.8.2019 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286089
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa