(Poistunut julkaisusta)

Kokki - kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019
Oletko ravintola-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KOKKIA /KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

ISS ruokailupalvelut tarjoavat monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Työtehtäviisi kuuluu vitriinituotteiden ja kevyen lounasruuan valmistus sekä salaatti-, keitto- ja kokoustarjoilujen valmistus. Työskentelet välillä myös salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ on kokopäivätyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 6-18 välille, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus keittiötyöskentelystä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen salityöskentelystä sekä edustustarjoilusta ja niiden suunnittelusta. Työssäsi tarvitset hygieniapassin.


Toivomme että omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen, sinulla on itsenäinen työote ja pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Asiakkaita palvelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tuntuiko tehtävä omalle? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 23.9.2019 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.  Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä sähköpostitse hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.