(Poistunut julkaisusta)

Kokki kahvilaan!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haluaisitko töihin yhteen kaupungin ihanimmista kahviloista? Nyt siihen on mahdollisuus!

Valkoinen Puu Café & Shop on Seinäjoella ja Kauhajoella toimiva lifestyle –yritys, jonka erikoisuutena ovat amerikkalaiset kakut ja leivonnaiset, joiden reseptit ovat kulkeutuneet Etelä-Pohjanmaalle sukuperintönä.

Asiakkaamme etsii nyt KOKKIA nuorekkaaseen ja energiseen tiimiinsä Seinäjoelle!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta alan koulutusta. Etsimme työhön osaajaa, jolla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja onnistumiseen myös paineen alla. Pursuat energiaa ja viihdyt hyvin kahvilan vilskeessä. Asenne ratkaisee!

Tarjolla on työpaikka mielenkiintoisessa ja ihmisläheisessä ympäristössä. Työsi tulee olemaan täynnä kiireisiä päiviä, rapsakkaa huumoria ja hulvattomia työvuoroja osana mieleenpainuvaa työporukkaa.

Kahvila on avoinna arkisin ja viikonloppuisin, joten vuorosi tulevat sijoittumaan kaikille viikonpäiville, lounaaseen painottuen. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 vk. Määräaikaisen työsopimuksen kesto on ainakin vuoden loppuun, mutta hyvälle tekijälle jatkoa on varmasti! Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä työpaikkaan liittyen, niin ole meihin yhteydessä joko sähköpostilla opteam@seinajoki.fi tai p. 010 8500 830 arkisin klo 8-16.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Kokki, Hygieeniapassi, Salmonellatodistus