(Poistunut julkaisusta)

Kokki kahvilaan Espoon Leppävaaraan (206)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme Sodexon palvelukseen toukokuun puolessa välissä avattuun Café Panoramaan ammattitaitoista

KOKKIA

Café Panorama sijaitsee Leppävaaran juna-aseman ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme Café Panoramassa mm. maukasta aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä, oman leipuri-kondiittorin valmistamia makeita herkkuja, erilaisia välipaloja, herkullista lounasta, smoothieita ja erikoiskahveja. Lauantaisin on tarjolla Brunssi.

Kahvila on tunnelmallinen ja viihtyisä kohtaamispaikka, jossa avainasemassa on aurinkoinen ja sydämellinen asiakaspalvelu sekä herkulliset, paikanpäällä valmistetut tuotteet. Kahvilan pieni ja tehokas tiimi hoitaa tasapuolisesti yhdessä kaikkia työtehtäviä.  Tutustu kahvilaan tästä: https://cafe-panorama.fi/

Tehtäviisi kokkina kuuluvat mm.

  • Monipuolisen kahvilatuotteistuksen valmistus, esillelaitto ja ylläpito
  • Lounasruoan valmistaminen
  • Brunssin valmistaminen
  • Kassatyöskentely ja asiakaspalvelu
  • Kassatilitykset ja raportointi
  • Kokouskahvitusten hoitaminen
  • Kahvilan siisteydestä huolehtiminen, astiahuolto ja omavalvonta

Odotamme

Sinulla on ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta lämpimien ruokien valmistuksesta sekä kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä. Kokin tehtävien lisäksi sinulla on intoa oppia myös muita kahvilan työtehtäviä mukaan lukien kylmien tuotteiden valmistus, kassatyöskentely ja muu asiakaspalvelu.

Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Sinulla on anniskelupassi tai olet valmis hankkimaan sen. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Lisäksi olet valmis työskentelemään kahvilan aukioloaikojen mukaisesti kaikissa vuoroissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palvelemme asiakkaita kuutena päivänä viikossa, mahdollisesti myös joinakin juhlapyhinä. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6.00-20.00 välillä ja lauantaisin klo 7.00-16.00 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana aluevastaava Saana Pelli  0440 986 559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!