(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Kahvila Wanhat autot
Kahvila Wanhat autot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Tästäkö sinun uusi työ? Haussa osaava kokki, jonka työ painottuu lounasruokailuun, monipuolisia tilausruokailuja unohtamatta.

Kahvila Wanhat autot on autoiluhenkeen sisustettu viihtyisä kahvila ja lounasravintola Mobilian automuseossa, Kangasalla. Herkutteluvalikoimista löytyy niin maistuvaa lounasta kuin suussasulavia kahvila- ja cateringtuotteita.

Etsimme asiakastyritykseemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta kokkia, joka on valmis ottamaan vastuuta sekä työskentelemään itsenäisellä otteella. Työ on monipuolisia keittiön työtehtäviä niin lounas-, a la carte- kuin tilausruokienkin parissa. Haussa on ammattilainen, joka on pystyy tarvittaessa työskentelemään nopeatempoisessa työssä ja osaa tarvittaessa kehittää työtään tilanteen mukaan.

Tarjolla on työsuhde suoraan Kahvila Wanhat Autot oy:n palkkalistoilla, työntunteja 90h/3 vkoa. Työ alkaa tammikuun alussa sopimuksen mukaan. Odotamme työntekijältä valmiutta työskennellä kaikkina viikonpäivinä sekä aamu- että iltavuorossa. Työ sijoittuu pääsääntöisesti Kangasalle, eduksi on mahdollisuus työskennellä myös Lempäälään avattavassa toimipaikassa. Palkkaus on TES/sopimuksen mukaan.

Onnistuuko sinulta perinteiset lihapullat ja kaalikääryleet? Tai sinun valmistama kinuskikakku saa veden kielelle? Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana eli laitathan pian hakemuksesi cv:n kera!