(Poistunut julkaisusta)

Kokki kahteen Helsingin hotelliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Helmi Helsingin sydämessä trendikkäässä Punavuoressa sekä aitiopaikka tapahtumien sykkeessä Kampissa. Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen KOKIN tehtävään kahden eri hotellin ravintolassa! Toinen on kodikas ja lämminhenkinen hotelli, jonka Lounge -ravintolaa kutsutaankin olohuoneeksi, jossa voit nauttia tähän päivään moderoituja klassikko-cocktaileja ja rentoa ruokaa. Toinen on elämää sykkivä tapahtumatalo, jossa voi järjestää tapahtumia tiimipalavereista aina häihin ja 600 henkilön messuihin asti. Kaupungin parhaat pihvit ja Martinit nautit hotellin ravintolassa.

Tässä työssä odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja itsenäistä työotetta, sillä toisessa ravintoloista työvuoroissa ollaan suurimmaksi osaksi yksin. Suomen kielen taito on myös välttämätön, sillä ravintolan reseptiikka on suomeksi. Sinulta luonnistuu sekä monipuolisen aamiaisen luominen, jossa korostuvat korkealaatuiset tuoreet ruoka-aineet, paikalliset erikoisuudet, ruoan terveysvaikutukset ja yksilöllinen esillepano, että kahden Á la carte ravintolan erilaisten ruokalistojen sisäistäminen ja niiden erikoisuudet.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin toukokuun loppuun saakka. Työvuorot ovat joko 6-14.30 tai 16-22.30 ja tunteja on tarjolla noin 90h/3 viikkoa. Palkkauksesta sovitaan kanssasi erikseen.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Itsenäinen työote, Suomen kielen taito