Kokki Jyväskylään
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2021

Kokiksi Jyväskylään!

Asiakasyrityksemme Jyväskylän keskustassa etsii nyt joukkoonsa uutta kokkia.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle työn rennossa ja mielekkäässä työympäristössä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä työssä pääset osallistumaan monipuolisesti niin lounaan, a'la carten kuin erilaisten tilausten valmisteluun.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja viihdyt keittiössä kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 14.6.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtunteja on tarjolla noin 60h/3vko. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mirka Raulo
HR-konsultti
mirka.raulo@eezy.fi
puh. 0505056976

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453147
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä