(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Jyvänen Martinlaakso
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

GastroPub Jyvänen sijaitsee Kehäradan varrella hyvien kulkuyhteyksien äärellä Martinlaaksossa. Hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyvänen on viihtyisä ja ennen kaikkea rento gastropub. Kesäaikana meillä on lisähoukuttimena viihtyisä terassi. Laadukas ruoka on intohimomme, jota ylpeydellä tarjoamme sitä tukevan juomatuotteen kanssa.

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Ruoka on intohimosi ja paineensietokykysi on hyvä etkä herpaannu kovassakaan kiireessä.

Tarjolla oleva työsuhde on osa-aikainen, 90h/3vko. Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.


Edellytämme sinulta

Olet tarkka laadullisista tekijöistä, ruokatuotteemme ensiluokkaisuuden varmistamiseksi. Kykenet työskentelemään yksin ja olet silti yhteen hiileen puhaltava joukkuepelaaja.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan, jonka kautta on erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi. Lisäksi saat vierellesi loistavan tiimin, unohtamatta tietenkään huikeita henkilökuntaetujamme.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä! StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
#hokelanto


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi