Kokki Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle
Julkiset Ateriapalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2021

Etsimme KOKKEJA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uudistettuun organisaatioomme Julkiset Ateriapalvelut Oy:n keskuskeittiöihin Päijät-Hämeeseen. Julkiset Ateriapalvelut Oy on Attendon tytäryhtiö. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus on viimeistään tammikuussa 2022. Tehtävä mahdollista sopia myös määräajaksi, mikäli työntekijä näin toivoo.

Me emme pelkää makua!

Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus asumispalveluiden ja kuntoutussairaalan asiakkaille sekä myös henkilöstölle. Saat valmistaa laadukasta ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa sekä terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi uuden toimintamallin jalkautumista! Tarjoamme säännöllisen ja vakaan työn täysillä työtunneilla. Toiveitasi huomioidaan työvuorosuunnittelussa ja saat tukea työsi kehittämiseen. Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työpäivät sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työaika on 6:00 – 20:00 välillä. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Esitäthän palkkatoiveesi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1515021
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti