Kokki Joensuun lähistölle
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Hei, kokki! Etsitkö loppuvuodeksi töitä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Joensuun lähialueelle KOKKIA.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa keittiön toiminnoista: lounasruuan sekä listaruokien valmistuksesta ja muista keittiön perustehtävistä. Sinut perehdytetään myös kassatoimintoihin, jotta voit tarvittaessa myös toimia kassalla. Pääasialliset työtehtävät ovat kuitenkin keittiön puolella.

Eduksi on, jos sinulla on ravintola-alan koulutus, mutta tärkeämpää on, että sinulla olisi jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokas asene oppia uutta. Toivomme, että sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta ja hyvät yhteistyötaidot. Edellytämme hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kieltä. Voimassaoleva salmonellatodistus tulee esittää ennen työn alkua.

Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin, mutta satunnaisia viikonloppuvuoroja saattaa joskus olla. Työtunteja kertyy noin 30-37,5h/vko, Työ alkaa pikaisesti, sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee n. 25 km:n päässä Joensuusta, joten todennäköisesti tarvitse auton työhön kulkemiseen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, lähetä hakemuksesi heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: ma-pe klo 9-15 Johanna Karjunen, p. 0503270848/johanna.karjunen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509185
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (johanna.karjunen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0503270848 (ma-pe klo 9-15)
  • Sijainti: Joensuu, Liperi