Kokki Joensuuhun ja Pohjois-Karjalaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme lentävää kokkia Pohjois-Karjalaan

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen tavan tehdä töitä. Meidän asiakkaillamme on tarjolla on eripituisia työsuhteita Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Kauttamme voit myös jatkaa työskentelyä kesänkin jälkeen esimerkiksi opintojesi ohessa.

***

Mitä toivomme sinulta?

Toivoisimme, että omaat jo hieman aiempaa kokemusta ravintola-alalla työskentelystä ja kokin työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy runsaasti iloista ja reipasta asennetta sekä halu oppia ja kehittyä. Näiden lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi. Lentolupakirjaa ei tarvita.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 30.6.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sari Taponen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 505 8700
sari.taponen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461506
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu