(Poistunut julkaisusta)

Kokki ja ravintolatyöntekijä
Wilhelmiina Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Kaipaatko merkityksellistä työtä? Meitä on täällä joukko nälkäisiä ruokailijoita, jotka odottavat sinua kokkaamaan! Kauhanvarresta puuttuu tällä hetkellä yksi vakituinen kokki sekä määräaikainen ravintolatyöntekijä.

Wilhelmiina Oy on erikoistunut asumis-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin sekä hyvinvointi- ja liikuntapalveluihin. Hyvinvointi ja toimintakyky elämän eri ikävaiheissa ovat meille tärkeitä asioita. Pikku Huopalahdessa sijaitsevassa kauniissa Wilhelmiinassa on koti runsaalle 130 henkilölle. Meillä inhimillisyys, ystävällisyys ja ihmisten kunnioittaminen yhdistyvät terveyden- ja sosiaalihuollon vankkaan asiantuntemukseen. Ruoka on keskeinen osa tätä kokonaisuutta.

Kokin päävastuulla on lämpimän ruoan valmistus. Vaihtelua päivääsi saat erilaisista keittiön tehtävistä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä salin puolella.

Ravintolatyöntekijä vastaa pääasiassa kylmästä tarjoilusta. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelua.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Joustava asenne, tekevä työote ja positiivinen mieli ovat piirteitä, joita eniten arvostamme! Meille on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus tehdä niin ilta- kuin viikonloppuvuoroja. Iltavuoro ei kuitenkaan kestä kuin 19.00 saakka. Keittiö ja sali palvelevat asiakkaitamme myös juhlapyhinä.

Pääosa asiakkaistamme on iäkkäitä ihmisiä. Uskothan olevasi luonteva ja ystävällinen asiakastyössä. Suomen kielen osaaminen on tärkeää.

Soita ja kysy rohkeasti lisää - lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Saarinen puh. 044 706 0165.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 16.8.2018 mennessä sähköpostilla tarja.saarinen@wilhelmiina.fi. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!