(Poistunut julkaisusta)

Kokki ja Kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu mutta myös ruoanvalmistus kiinnostaa? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluatko työskennellä moniammatillisessa tiimissä?
Haemme nyt KOKKI-KYLMÄKKÖJÄ henkilöstöravintoloihin ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseen Kemi-Tornio alueelle.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa  joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa sekä  erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.  


Luot asiakkaillesi elämyksiä ja laadukasta ruokaa maukkaiden kahvila- ja Take Away -tuotteiden ja herkullisten kokous- ja edustustarjoilujen avulla ja leivot asiakkaille hurmaavia kakkuja ja kivaa kotiin ostettavaa. Osallistut tarvittaessa lämpimän ruoan valmistukseen ja myös ravintolan muihin työtehtäviin, kuten asiakaspalveluun ja puhtaanapitoon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6 – 16 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia.

Sinulla on soveltuva alan koulutus esim. kokki tai leipuri-kondiittori ja vähintään 3 vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahva näyttö käytännön osaamisestasi. Teollisuuden toimintaympäristön tuntemus helpottaa työtäsi. Olet ylpeä kädentaidoistasi ja teet kaunista jälkeä. Olet myös luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme Hygieniapassia ja työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi.

Hae tehtävään  täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.10.2020 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe  projektipäällikkö Minna Oksanen 0405484367.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.