Kokki ja kylmäkkö, Ravintola NJK ja Särkänlinna, Helsinki StaffPoint
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Ravintola NJK:lle ja Särkänlinnaan osaavia kokkeja ja kylmäköitä tulevalle kesälle.
Haemme vahvistuksia kesän miehityksiin. Tarjolla olisi mahtavan työpaikan lisäksi merelliset työmatkat ja kesän parhaat työkaverit. Työssä menestyminen edellyttää taitoja niin itsenäiseen työhön kuin myös tiimipelaamiseen. Haluamme löytää positiivisen asenteen omaavia ja reippaita työntekijöitä! Olet joustava, ammattitaitoinen kokki tai kylmäkkö, jolla on jo muutama vuosi työkokemusta. Tarjoamme sinulle paikan kehittyä ja kasvaa sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta keittiön päivittäisistä toimista.
Ravintola NJK:lla sinun on mahdollista työskennellä joko kylmäkkönä tai lämpimän puolen kokkina.
Ravintola Särkänlinnassa sinun tulisi hallita molemmat sekä kylmä- että lämpimän puolen osaaminen.
Työt alkavat huhtikuun lopussa ja kestävät syyskuun puoleen väliin asti. Työtunnit ja palkkaus ovat sovittavissa. Kerrothan hakemuksessasi mikä tehtävistä kiinnostaisi sinua eniten.
Edellytämme sinulta
- kokin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- paineensietokykyä ja reipasta otetta työhön
- kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimityöskentelytaitoja
Tarjoamme sinulle
- työpaikan upeissa merimaisemissa Helsingin edustalla
- loistavat mahdollisuudet kehittyä ja päästä ottamaan myös vastuuta keittiössä
- tiimin tuen ja mukavat työkaverit kesäksi
Kiinnostuitko?
Oletko sinä etsimämme keittiöpuolen osaaja? Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 043 827 0668 tai heidi.hudson@staffpoint.fi
Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja, kaupungin suosituin rapu- ja illallisravintola.
Terassilla voi nauttia lasillisen jossa musiikkina säestää linnunlaulu ja silmiä hivelee kaunis merellinen Helsinki.
Tunnelmallinen miljöö takaa unohtumattoman illallisen;
Avaraa, korkeaa keskisalia ympäröi valoisa veranta, jonka suurista lasi-ikkunoista voi ihailla upeaa auringonlaskua ja Helsingin siluettia.
Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Ravintola NJK on vuosikymmenien kuluessa palvellut sekä seuran jäsenistöä että useiden ravintoloitsijoiden vetämänä suurta yleisöä. Royal Ravintolat Oy on toiminut ravintoloitsijana vuodesta 1989. Ravintola pyrkii koko toiminnassaan yhdistämään merelliset, pohjoismaiset ruokaperinteet tämän päivän gastronomiaan - upeissa, historiallisissa puitteissa. Royal Ravintolat kuuluu nykyisin NoHo konserniin.
Löydät meidät somesta täältä:
Lisätietoja yrityksestä
Oikotien yrityssivu näyttää sinulle perustiedot työnantajasta, viimeisimmät uutiset yrityksistä ja Oikotiellä parhaillaan auki olevat yrityksen muut työpaikat.