Kokki ja keittiön vuoromestari, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Kokki ja keittiön vuoromestari Osteria Localeen Loviisaan

 

”Osteria on italialainen, kylässä sijaitseva yhteinen tila mihin entisaikoihin kokoonnuttiin viettämään yhdessä iltoja, ja päivisinkin, vaihtamaan kuulumiset. Alkuun osteriassa tarjoiltiin vain alkoholia ja tuotiin omat eväät mukaan. Myöhemmin niissä alettiin valmistaa myös yksinkertaisia ja edullisia paikallisia herkkuja. Meidän oma Osteria, ravintola Locale kuvailee yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta, loviisalaisten olohuonetta, torin vieressä mihin on luonnollista tulla ystävien tai perheen kesken, eikä itsekseen tulijatkaan tunne siellä koskaan oloaan yksinäisiksi. Tästä pitää huolen henkilökunta ja muitten kyläläisten läsnäolo.”

 

Loviisa on sympaattinen, kaksikielinen rannikkokaupunki alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Merellinen, elävä, aito, välitön, ystävällinen, luova, tapahtumarikas, kultturelli, ja jopa kansainvälinen! Kaupunki on pinta-alaltaan isompi kuin Helsinki, Vantaa ja Espoo yhteensä – silti asukkaita on vain 15 000.

Tervetuloa Loviisaan!

 

Italialaishenkinen Osteria Locale etsii joukkoonsa kokkia ja keittiömestaria Loviisaan.

Kokilta toivomme muutaman vuoden kokemusta alalta. Työsi on loihtia annoksia tuoreista, laadukkaista ja lähituotetuista raaka-aineista.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on innokas asenne ja kyky oppia uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on joustavuutta sekä aitoa yhteistyökykyä.

Keittiön vuoromestarilta toivomme positiivista ammattimaista asennetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet tiimipelaaja ja nautit keittiötyöskentelyn lisäksi myös asiakaspalvelusta. Työhösi kuuluu ruuanlaiton lisäksi päivittäisen toiminnan ylläpitoa, laadunhallintaa sekä tilausten tekoa. Toimit yhdessä keittiömestarin kanssa, Loviisan suosituimmassa ravintolassa. Työ alkaa heti tai sovittaessa. Työ on ensin määräaikainen mutta jos hommat sujuu ja ihastut Loviisaan niin paikka vakinaistetaan.

Ravintolan yläkerrasta on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, mikäli tulet kauempaa!

https://www.loviisa.fi/

https://www.pikkukaupunki.fi/site/

https://www.facebook.com/LocaleLoviisa

https://www.ravintolalocale.fi/

IG ravintolalocale

Palkkaus sopimuksen mukaan/Maran TES

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Johanna Piirto
Myyntipäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
044 2400 986
johanna.piirto@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460097
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Kymenlaakso, Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti