(Poistunut julkaisusta)

Kokki ja keittiöapulainen
Oy Botta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

BOTTALLE KOKIKSI TAI KEITTIÖAPULAISEKSI!

Oy Botta Ab on ravintolayhtiö, johon kuuluu kolme ravintolaa – Manala, St. Urho´s Pub ja tilausravintola Ostrobotnian Juhlakerros.

Etsimme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen ja keittiöapulaista osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Kokilta toivomme vähintään muutaman vuoden työkokemusta, mielellään vaihtelevia kokemuksia erilaisista työpaikoista. Tarjoamme työtehtäviä lounaan, a la carten sekä tilausravintolan tarpeiden mukaan, Bottan kolmen eri ravintolan ruoat tehdään samassa keittiössä. Työaika vaihtelee klo 8-03:30 välillä, yötyöt painottuvat viikonloppuihin. Tahti on välillä kovakin, joten toivomme että kokki on oma-aloitteisuuden lisäksi nopea ja reipas.

Keittiöapulaiselta toivomme myönteistä asennetta ja halukkuutta oppia, työkokemus luetaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Jos koet olevasi ripeä ja satut pitämään tiskaamisesta, varastojen järjestelystä, yleisistä siivoustehtävistä ja kokkien huonosta huumorista, sovit osaksi keittiöporukkaamme. Työnkuvaan kuuluu myös buffet-pöydän täyttäminen ja ruokien esivalmistelu kokkien apuna, joten kiinnostus ruokaa kohtaan on plussaa. Hygieniapassi vaaditaan.

Lupaamme hakijoille monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa ja välillä hektisessäkin ravintolassa. Oy Botta Ab on vakavarainen työnantaja, yhtiö on perustettu vuonna 1970 ja on yksi Helsingin vanhimmista ravintolayhtiöistä. Työajat ovat sovittavissa ja vapaatoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Työntekijöille on tarjolla laaja työterveyshuolto, virkistyspäiviä ja muita pienempiä kannustimia.

Oy Botta Ab:n omistavat Helsingin Yliopiston pohjalaiset osakunnat ja se on yksityinen yritys.

Jos tunnet vetoa kokin tai keittiöapulaisen tehtävään, lähetäthän tiedustelun tai vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen mikko.nyman@botta.fi, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.