Kokki JA Dieettikokki, Attendo, Kerava
Attendo OyOmaatko taidon valmistaa maukasta ruokaa? Pysyykö kauha kädessä kiireessäkin? Haluatko olla osana luomassa uutta toimintaa muun keittiötiimin kanssa? Mahtavaa, sillä...
Etsimme asiakkaallemme KOKKIA ja DIEETTIKOKKIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Tässä työssä pääset valmistamaan maukasta ruokaa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista ja näin vaikuttaa asiakkaiden arkeen sekä terveyteen hyvillä ja kattavilla mauilla. Työ koostuu siis pääasiassa ruoan valmistamisesta mm. asumispalveluiden asiakkaille sekä henkilökunnalle. Mikäli omaat dieettiosaamista kerrothan siitä hakemuksessasi!
Toimipaikkasi tulee olemaan Keravan terveysaseman keittiö, joka toimii keskuskeittiönä. Keittiöllä valmistetaan n. 400 asiakkaan ateriat, joita toimitetaan eri yksiköihin.
Työaika sijoittu 06-19 välille vuoden jokaiselle päivälle. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin. Työt alkavat sovitusti joulukuun aikana. Työsuhde on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus sopimuksen mukaan, palkkauksessa noudatetaan vähintään marava tessiä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Attendon välille.
Toivomme
- Aiempi kokemus henkilöstöravintoloista tai suurtalouskeittiöstä tai alan koulutus katsotaan eduksi.
- Tässä tehtävässä vaaditaan rokotesuojaa
- Reippautta ja oma-aloitteisuutta
- Suomenkielen taitoa
Tarjoamme
- Monipuolisen työnkuvan
- Mukavat työkaverit
- Perehdytyksen työhösi
- Säännöllisen ja vakaan työn täysillä tunneilla
- E-passi edun
- Edulliset henkilöstöruokailut
Mikäli olet valmis uuteen haasteeseen ja omaat sopivaa osaamista, laita hakemusta tulemaan!
#staffpointhoreca
Ota yhteyttä:
Hyvää ruokaa omasta keittiöstä
Ruoka rytmittää elämää. Aamupuuro on lapsesta asti aloittanut päivän, työpaikalla lounastauko on sosiaalisen elämän keskus. Illallinen perheen kanssa on päivän paras hetki. Tämän ei tarvitse muuttua hoivakodissa. Ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.
Hoivakodeissamme työskentelee noin 350 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. Noin 200 hoivakodissamme on omat keittiöt ja keskuskeittiöitä on noin 100. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun ja tarjoamaan maukasta kotiruokaa asukkaillemme aamiaisesta iltapalaan. Käytämme aterioissamme pääosin kotimaisia raaka-aineita. Ruokalistat on suunniteltu ravitsemusasiat huomioiden. Tarjoamme ruokaa viidesti päivässä, mutta yöpalaakin saa, jos nälkä yllättää kesken unien.
Attendo Oy muualla verkossa
Työnantajan verkkosivulle