(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Itähelsingin Ravintolat)
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
The Happy Red Onion on Länsi-Vantaan monipuolisin ja menevin ravintola, jossa maukas ruoka saa entistä paremman sijansa ja jonne jokainen ammattitaitoista palvelua ja välitöntä tunnelmaa hakeva on lämpimästi tervetullut. Red Onionissa yhdistyvät saumattomasti pitkät perinteet ja nykypäiväinen tunnelma. Amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola tarjoaa monipuolista viihdettä ja menun. Red Onion on toiminut Länsi-Vantaan bilemekkana ja tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen ajan. Nyt ravintola on avannut ovensa uudistuneena mutta edelleen säilyttäen aidon Redarin hengen niin, että kokonaisuus palvelee nyt eri sukupolvia aina nuorekkaista aikuisista reippaaseen varttuneempaan väkeen.

Legendaarinen ravintola hakee nyt kauttamme osaavaa KOKKIA lyhyeen määräaikaisuuteen

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli

- omaat alan koulutuksen
- muutaman vuoden kokemuksen monipuolisista kokin tehtävistä
- työskentelet tehokkaasti
- osaat toimia itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaan.

Työaika on 7:00 - 16:00 maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä mielenkiintoiseen työympäristöön. Työt alkavat mahdollisimman pian määräaikaisena työsuhteena, mutta mahdollisuus on pidempäänkin työsuhteeseen.


Kiinnostuitko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo, puh: 040 672 4110, mia.aromaa@hpheimo.fi