(Poistunut julkaisusta)

Kokki Huittisten Härkäpakariin
Härkäpakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Härkäpakari Oy
Härkäpakari Oy on suosittu taukopaikka hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Härkäpakarilta löydät Hesburgerin lisäksi kahvila-ravintolan palvelut, päivittäistavarat K-marketista, polttoaineet, Laukku-Centerin palvelut sekä Otto-automaatin. Härkäpakari on vilkas taukopaikka, joka palvelee asiakkaitaan aamusta iltamyöhään. Laadukkaat tuotteet ja iloinen palvelu on tehnyt "pakarista" suositun myös paikallisten keskuudessa.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Huittisten Härkäpakariin kokkia osa-aikaiseen ja/tai kokoaikaiseen työhön. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ala carte annosten ja lounasbuffetin ruokien valmistus, ruuan esivalmistelutyöt ja keittiön muut päivittäiset tehtävät.
Odotamme sinulta
Etsimme positiivisen asenteen omaavia tekijöitä! Pidät ruuanlaitosta ja pystyt työskentelemään välillä kiireisemmässäkin tahdissa. Sinulla tulisi olla jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja ruuan valmistuksesta. Voit olla myös vastavalmistunut uraansa kokkina aloittava ahkera ja oppimistaitoinen ruuanvalmistuksen ammattilainen.
Koulutus ja työkokemus
Kokin ammattitutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.
Muut tiedot
Työ on vuorotyötä ma-su ja tuntimäärä sovitaan erikseen tilanteesi mukaan! Eli voit olla hakemassa joko kokoaikaista pitkäaikaista työtä tai kesätyötä tai osa-aikaista työtä opintojen/toisen työn oheen.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Joten jos kiinnostuit, niin laita rohkeasti hakemus tulemaan pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Sopimuksen mukaan pitkäkestoinen tai kesätyö
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen@vmp.fi, 0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2020 mennessä.