(Poistunut julkaisusta)

Kokki Hotelli Hospitzin Puutarhabistroon
Wivilla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Joko haikailet kohti ensi kesää? Miltä kuulostaisi työ Savonlinnan oopperakesässä? Haemme nyt kokkia Hotelli Hospitzin Puutarhabistroon! Järjestämme asumisen, mikäli tulet kauempaa Savon kesään.

Hotelli Hospitz on perheomisteinen hotelli ja ravintola, jonka löydät Wanhasta Savonlinnasta vain muutaman minuutin etäisyydeltä Olavinlinnasta. Hotellissamme on 21 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Ravintolapalvelumme laajenevat ja jakautuvat kesäsesonkina juhlasalissa pidettävään päivittäiseen oopperabufeeseen sekä terassimme 100 paikkaiseen Puutarhabistroon.

Haemmekin nyt joukkomme kokkia kesälle 2020 Puutarhabistroon!

Toivomme sinulta aikasempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä alan koulutusta. Arvostamme positiivista asennetta, tiimihenkeä ja yrittäjämäistä otetta. Kesäsesongin aikana omaat kykyä toimia paineen alla sekä reipasta otetta myös itsenäiseen työskentelyyn.

Työsuhteesi on määräaikainen kesäsesongin ajalle ja tunteja takaamme sinulle 90h/3vk. Kesäsesongin aikana tulet takuulla saamaan rutkasti alan kokemusta sekä tsemppijoukon työssäsi onnistumiseen!

Jos koet että työskentely keskellä Savonlinnan oopperakesän uniikkia työympäristöä kutsuu sinua, niin jätä meille hakemuksesi ja olet askeleen lähempänä Savonlinnan kesää! Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.