Kokki, Hotel St George
St. George Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme ”Tianwu” toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Haemme nyt St Georgen tiimin kokoaikaista kokkia. Lue alta hieman lisää tehtävästä ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta pian lisää!

Olet ahkera ja laaja alainen tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa.

St Georgen keittiössä pääset tekemään ja valmistamaan tuotteet aamupalan jogurtista lähtien itse.Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta ruuanlaittoa kohtaan, vähintään hyvää englanninkielentaitoa sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjolla oleva työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti hotellin keittiön/leipomon eri työtehtävissä. Työ on viikonloppupainotteista.

Sinulle on tarjolla tilaisuus työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi sinulle on tarjolla Kämp Collections Hotelsin hyvät henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta ja mikäli tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Teppo Säkkinen. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuva hygieniapassista sekä negatiivinen salmonellatodistus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465724
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (teppo.sakkinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0440812882
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa