(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Hoplaxskolan Haga enheten / Gymnasiet Lärkan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt ammattitaitoista, ruotsin- ja suomen kielen taitoista kokkia toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uudessa kohteessamme, Hoplaxskolan Haga enheten:ssa / Gymnasiet Lärkan:ssa.

Tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoan valmistus Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen..

Etsimällämme henkilöllä on hygieniapassi, kokin tai dieettikokin ammattitutkinto, sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme, mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut, kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätietoja antaa kohde-esimies Johanna Honkanen, sähköpostitse: johanna.honkanen@palmia.fi tai puhelimitse: p. 040 568 1954, ma - pe klo 8 - 16.