(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Hopealinjat - eezynkesä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haluatko työskennellä kaupungin huikeimmissa maisemissa ja huippuhyvässä porukassa? Hae Hopealinjoille!

Ottaisitko Sinä hoitaaksesi Hämeenlinnan ja Tampereen väliä liikennöivän M/S Silver Moonin keittiön? Haluatko viettää kesäsi järvimaisemien ympäröimänä? Nyt etsimme kokkia vastaamaan ravintolalaivan ruokatuotteesta kesäksi 2020.

Hopealinjojen laivoilla ja Viikinsaaren ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Laivaravintoloiden ja Viikinsaaren ravintolan ruokalistoilla näkyy kauden sesonkiruokien hyödyntäminen sekä hauskana yksityiskohtana tuotteet, jotka on valittu Hopealinjojen laivareittien varrella sijaitsevilta tuottajilta. 

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Etsimme ammattitaitoista vastuunottajaa kokin työtehtäviin Hopealinjan kesäsesonkiin. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta ravintola-alalta vastaavista tehtävistä. Olet joustava ja tartut työhön hyvällä asenteella ja intohimolla. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä, eikä vaihtuvat tilanteet tuota sinulle ongelmia. Olet haka itsenäisessä työskentelyssä ja keität piisin ääressä sydämellä. Työtehtäviisi kuuluvat tilaukset, ruokatuotteen valmistaminen ja yleiset keittiön tehtävät. 

Olet valmis työskentelemään Hopealinjojen palveluksessa koko kesäsesongin ajan. Kansimiehen pätevyys sekä valmiiksi löytyvät merimieslääkärintodistus, EA1 ja paloturvallisuuskoulutus katsotaan eduksesi.

---------- 

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa ympäristössä ja hyvässä porukassa. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen sekä etenemismahdollisuudet. 

Töitä on tarjolla kesäsesongin ajan elokuun loppuun. Halukkaille pyrimme tarjoamaan töitä myös kesän jälkeen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si ja muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.5.2020.


----------

Lisätiedot ja yhteystiedot


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi Saarinen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
050 345 5327
emmi.saarinen@eezy.fi