Kokki, Holiday Club Saimaa, Holiday Club Resorts
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Tervetuloa huipputiimiin! Holiday Club Saimaan ravintolatoimen kesätyöpaikat 2019 ovat avoinna haettavaksi!


Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Sirkusteemainen Cirque de Saimaa -elämyskylpylä on näkemisen arvoinen ja Harmony Spa -hemmotteluhoidottakaavat onnistuneen kylpyläelämyksen. Kylpylähotellissa palvelee myös useampi ravintola, ja hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa. 

---------- 

Etsimme ammattitaitoisia kokkeja monipuoliseen keittiömaailmaamme. Joustavuus, paineensietokyky ja positiivinen asenne sekä aiempi työkokemus keittiötyöskentelystä välttämätöntä, edellytykset itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Hygieniapassi vaaditaan, perehdytämme työtehtäviin. 

Työ alkaa kesäkuussa viikolla 23 ja päättyy elokuun lopulla. Työtä on tarjolla 90-112,5h/3vko, tehtävästä riippuen. Mahdollisuus jatkaa töitä keikkaluonteisesti myös tämän jälkeen.


----------

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Hae mukaan iloiseen joukkomme pian. 

----------


Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Titta Saarinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
050 500 4190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233284
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta