Kokki Holiday Club Saariselkä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Asiakkaamme Holiday Club Saariselkä hakee kokkeja!

Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Se sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Holiday Club Saariselän ravintoloissa herkuttelet hyvällä ruoalla hyvässä seurassa. Päivällisbuffetin lisäksi voit nauttia suussa sulavista à la carte -listan herkuista. Tunnelmaltaan rauhallinen ja viihtyisä ravintola Rakka tarjoaa perinteisten ruokien lisäksi aitoja Lapin makuja aivan Saariselän keskustassa. Holiday Club Saariselkä -kylpylähotellin omassa ravintola Revontulessa pääset puolestaan nauttimaan sesongin teemanmukaisista annoksista seisovasta pöydästä. Lisäksi ravintola Revontuli tarjoaa aamiaisen hotellissa majoittuville.

Kokin tehtäviin kuuluu Ala carte sekä buffet ruokien valmistus ja esillepano. Edellytämme hakijoilta kokin perustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä on tarjolla monipuolisessa ravintolaympäristössä n. 100-112,5h/3vko, vaihdellen sesonkien ja oman ammattitaidon sekä kiinnostuksen mukaan. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä asuntomahdollisuuden.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä joten ole rohkeasti yhteydessä.

Lisätiedot ja hakemukset: 

Ville Lehmuslehti
Keittiöpäällikkö
Holiday Club Saariselkä
Saariseläntie 7
99830 Saariselkä
+358438268940
ville.lehmuslehti@holidayclub.fi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

www.smilepalvelut.fi
Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200062
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Inari, Savukoski, Sodankylä