Kokki, Holiday Club Katinkulta
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Etsimme kokkia Holiday Club Katinkultaan!

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa. Nauti ympärivuotisista aktiviteeteista Nuas-järven upeissa maisemissa ja hemmottele koko perhettä kylpylähotellin monipuolisilla palveluilla.

Jos olet ravintola-alalta kokemusta omaava, ammattitaitonen, iloinen ja yhteen hiileen puhaltava keittiö osaaja, niin lähetä hakemus mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

Titta Saarinen

Henkilöstökonsultti

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

050 500 4190

titta.saarinen@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1214920
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kainuu, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vaala