(Poistunut julkaisusta)

Kokki hoivakodin keittiöön
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsinässä on kesäksi KOKKI 40H/VKO, 1.6.-15.8.2020. Kokin koulutus tulee olla, suurtalouskokin koulutus sopii tähän paikkaan paremmin kuin hyvin.

Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Keittiön käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Lisäksi keittiön henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa.

Haemme nyt KOKKIA kesäksi hoivokodin keittiöön Mikkeliin. KOKKI 40H/VKO, 1.6.-15.8.2020. Kokin koulutus tulee olla, suurtalouskokin koulutus sopii tähän paikkaan paremmin kuin hyvin.

Työnkuvaasi kuuluu kuormien vastaanotto ja purku yhdessä kollegoittesi kanssa, ruokien esivalmistelut, valmistus ja esille laitto, tiskipisteen ylläpitoon osallistuminen. Myös tilojen puhtaanapito sekä päivittäinen omavalvonta ja laaduntarkkailu ovat osa jokapäiväistä työnkuvaasi.

Sinulla on halu tehdä ravitsevaa ja maukasta ruokaa, erikoisruokavalioita unohtamatta, kustannustehokkaasti ja reseptiikan mukaisesti. Osaat toimia keittiössä turvallisia toimintatapoja käyttäen, iloisella asenteella! Et pelkää hektisiä tilanteita etkä uuden oppimista. Reseptiikan noudattaminen on sinulle tärkeää, tasaisen laadun takaamiseksi asiakkaillemme. Sinulta löytyy myös kyky toimia oma-aloitteisesti.

Työssä edellytetään alan perustutkintoa tai muuta työssä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinut perehdytetään tehtäviin ja pääset tekemään kivassa uudessa työporukassa vaihtelevia keittiön työtehtäviä esimiehesi johdolla. Ravitsemuspassi, ympäristöosaaminen sekä Aromi-ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on kesätyö, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta työtä on keittiön puolella myös viikonloppuisin. Työt alkavat kesäkuun alussa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.