(Poistunut julkaisusta)

Kokki hiihtolomien ajaksi, Ravintola Taiga, Ylläs
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Kokiksi hiihtolomien ajaksi Ylläkselle! Koe työelämys kaukana pohjoisessa.

Etsimme a la carte -taitoista kokkia hiihtolomien (vko 8-11) ajalle asiakkaallemme Ravintola Taigaan Ylläkselle!

Etsimme osaamista ja asennetta omaavaa henkilöä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä! Työt alkaisivat aikaisintaan 15.2.2019

Hakijalta odotamme:

  • Vähintään kahden vuoden vahvaa kokemusta a la carte- kokin tehtävistä
  • Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
  • Kokemusta sesonkityöskentelystä
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Intoa ja motivaatiota työhön
  • Avustamista myös paikan muissa työtehtävissä

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen. Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla, eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”