(Poistunut julkaisusta)

Kokki henkilöstöravintolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsitkö töitä kesätyön jälkeen syksyksi? Olisitko vapaa koko syksyn tai jopa vuuoden loppuun saakka?

Asiakkaamme tarjoaa töitä KOKILLE elokuun alkupuolelta lähtien, ainakin lokakuun puoleen väliin saakka.

On mahdollista myös, että työ jatkuu vuoden loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee Joensuun alueella henkilöstöravintolassa. Työ on kokoaikatyö ja toteutuu päivävuoroina arkipäivisin, työaika on noin klo 7.00-15.00.

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Eduksi katsotaan, jos omaat työkokemusta suurkeittiöstä tai henkilöstöravintolasta. Voit olla alan rautainen konkari tai innokkaalla ja oppivaisella asenteella oleva alan tuoreempi ammattilainen. Edellytämme lisäksi hygieniapassia ja salmonellatodistusta, joka tulee toimittaa ennen työn aloittamista.

Toivomme myös, että sinulta löytyy kykyä tiimityöhön sekä olet myös oma-aloitteinen ja innokas tyyppi.

Huomioithan, että aloitamme hastatteluihin kontaktoimisen jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat Henkilöstökonsultti Johanna Karjuselta p. 050 3270848.