Kokki henkilöstöravintolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko keittiöalan ammattilainen etsimässä kesätöitä?

Etsimme asiakkaallemme Pohjois-Karjalan alueelle

KOKKIA

Työ on pääasiassa kesälomien tuurausta, mutta sijaisuuksia on todennäköisesti keikkaluontoisesti jo lopputalven ja kevään aikana. Kesän työ on kokoaikainen ja aikataulu varmistuu myöhemmin, mutta töitä on pääasiassa touko-kesäkuusta ainakin elokuun loppuun.

Työhösi kuuluu aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen noin 100 hlölle päivittäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-16.30. välille, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6.30-15.30. Palkkaus toteutuu Maran tes:n mukaisesti.

Koska työvuorossa ollaan välillä yksin, edellytämme usean vuoden aiempaa työkokemusta keittiötehtävistä., mielellään suurkeittiöltä ja/tai henkilöstöravintoloista. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kieltä, voimassaolevaa hygieniapassia, avointa sekä napakkaa asennetta ja sosiaalista & reipasta mieltä. Työhön valitulle tehdään turvallisuusselvitys ja sen läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.

Pääset työssäsi mielenkiintoisen työympäristöön, jossa teet töitä mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa.

Työpaikka on vuokratyöpaikka ja työnantajasi tulee olemaan Barona Horeca Oy.

Jos kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan! Älä kuitenkaan aikaile: haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233370
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 327 0848 (ma-pe 9-15)
  • Sijainti: Joensuu