(Poistunut julkaisusta)

Kokki henkilöstöravintolaan
Ursuk Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Nyt haemme joukkoomme kokkia henkilöstöravintolaamme!

Työtehtäviin kuuluvat lounasruoan valmistaminen n. 40 ruokailijalle sekä kokous- ja taukokahvitukset. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ma-pe noin klo 08-13 välille (20-25t/ vko).

Haluamme, että olet luonteeltasi reipas ja työhön tarttuva. Vastaat itsenäisesti ruoanvalmistuksen lisäksi elintarvikehankinnoista. Työssä tarvitaan hygieniapassia sekä B-ajokorttia tukussä käyntiä varten. Sinulla on jo työkokemusta itsenäisestä ruoanvalmistuksesta ja teet laadukasta ja maukasta ruokaa.

Tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä hienon mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisömme viihtyvyyteen.

Työn toivottu aloitusaika on noin 20.08.2018, mutta joustaa tarvittaessa.

Palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaryhmä 3).

Jos tunnistit itsesi täytä hakemus pikaisesti, koska hakemuksia käsitellään jo hakuaikana!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, B-Ajokortti