(Poistunut julkaisusta)

Kokki henkilöstöravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA määräaikaiseen sijaisuuteen Jämsään.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi maistuvan ja terveellisen ruoan valmistamisesta asiakaskohteessamme. Työaika sijoittuu klo 6.30-17 välille arkisin erilaisissa vuoroissa. Työtunteja tehtävässä kertyy viikkotasolla noin 20-37,5. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 15.9.2019 asti.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee kokin koulutus sekä aikaisempaa kokemusta keittiössä työskentelystä. Sinulla on valmius reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, omata paineensietokykyä sekä kyetä itsenäiseen toimintaan. Työkuva sisältää lämpimien ruokien valmistusta sekä salaattien ja jälkiruokien valmistusta ja jakamista. Lisäksi työ sisältää vitriinituotteiden valmistamista, asiakaspalvelua sekä leipomista. Sinulle keittiön puhtaanpito ja omavalvonta on myös itsestäänselvyys. Työpäivän aikana toimipiste saattaa vaihtua hetkellisesti sekä työtä olla useammassa paikassa. Tästä syystä edellytämmekin joustavaa asennetta. 

Muita työhön edellytettäviä ominaisuuksia ovat ripeys, omatoimisuus, joustavuus, ahkeruus ja oman työn arvostaminen. Et mene aina siitä mistä rima on matalin vaan omaat silmää tuotteiden esillepanoon sekä tuotteiden tuunaukseen. Sinulta löytyy hygieniapassi, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tärkein kaikista on kuitenkin oikea asenne työhön, joka on hyvin fyysinen.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.6.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -