(Poistunut julkaisusta)

Kokki henkilöstöravintolaan
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Etsimme henkilöstö- ja opiskelijaravintolaan Tampereelle

KOKKEJA

Työtä on tarjolla pääosin arkisin ja työajat painottuvat aamuihin ja aamupäiviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Arvostamme työkokemusta kiireisten henkilöstöravintoloiden keittiöistä (tai vastaavista) ja reipasta työotetta, sekä myönteistä suhtautumista kaikkiin keittiön työtehtäviin ja ymmärrystä erityisruokavalioihin. Lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä ja osaat ottaa vastuuta työstäsi.


Edellytämme sinulta

- suurtalouskokin koulutusta
- työkokemusta lämpöisen ja kylmän ruuan valmistamisesta (esim. henkilöstö- tai opiskelijaravintola)
- kykyä itsenäiseen kokin työhön
- kykyä työskennellä kiireen keskellä ja työstää useampaa asiaa samaan aikaan
- reipasta asennetta ja tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden valmistaa maukasta ruokaa laadukkaista raaka-aineista
- kehittää ravintolan toimintaa ja kehittyä alalla
- arkipäiviin painottuvan päivätyön
- mahdollisuuden työllistyä myös vakituisesti
- vahvan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Katri Kiilo
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
katri.kiilo@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi